FERIENPARK
GRAFSCHAFT BENTHEIM

Arrangementen Ferienpark Grafschaft Bentheim

Animatieteam

Houdt ons in de gaten, want we zullen aankondigen wanneer dit weer mogelijk zal zijn.

Het animatieteam organiseert leuke buitenactiviteiten op het park voor kinderen van alle leeftijden.
U kunt meer informatie over het programma krijgen bij de receptie van het park.

Tip

Onze tip: samen op vakantie met de hond in Duitsland, bij ons op het park zijn uw honden van harte welkom! De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor u en uw trouwe viervoeter. Lekker wandelen in het bos en uitstapjes maken in de omgeving. Het is een hondvriendelijk gebied en u kunt dan ook veel ondernemen samen.

Meldt u uw huisdieren wel van te voren aan bij ons, dat reserveren wij een huisdiervriendelijk huisje voor u. De huisjes bieden plaats aan maximaal 2 honden.

Paasarrangement

Paaseieren zoeken in een andere tuin! Wist u dat de tuinen rond onze bungalows in Duitsland heel veel verstopplekken bieden? De kinderen kunnen een hele poos zoet zijn. Daarna is het genieten van een heerlijk paasontbijt, met verse broodjes van de bakker, of met afbakbroodjes uit de combimagnetron.

Met Pasen in Duitsland zijn de gekleurde eieren een echte traditie en ze zijn bijna overal te koop in de supermarkten. De eieren zelf beschilderen is ook een leuke activiteit voor dit extra lange weekend weg.

Een andere traditie uit deze omgeving zijn de paasvuren, er is er zeker één in de omgeving waar jullie van kunnen komen genieten! Vraag er naar bij onze receptie.

Meivakantie

Genieten in de meivakantie! Het voorjaar is een heerlijk moment voor een fijne vakantie in Duitsland. Wist u dat de meivakantie in Uelsen ook het begin is van het zomerseizoen van het bosbad? Als het mooi weer is kunt u hier genieten van het verwarmde buitenzwembad en de zonneweide.

Maar er is meer te doen natuurlijk, het Bronzezeithof is geopend, maar u kunt ook een bezoek brengen aan een van de molens in de omgeving of aan de imker. Beleef het voorjaar op vakantiepark Grafschaft Bentheim in Nedersaksen.

Hemelvaartsarrangement

Een heerlijk weekendje weg op een vakantiepark met Hemelvaart. Het is een ideaal weekend om te genieten van de natuur en hopelijk ook van de lekkere temperaturen. Fietsen mee en lekker er opuit trekken. Neem lunch mee voor een picknick op een bankje of strijk neer op een terrasje van één van de restaurantjes die jullie onderweg tegen komen. Mogen wij jullie welkom heten tijdens het Hemelvaartweekend?

Pinksteren

Ook met Pinksteren kunt u lekker een weekendje weg in Niedersaksen, Duitsland. Ons vakantiepark ligt net over de grens dus u hoeft niet ver te rijden. Toch bent u er bij ons even helemaal uit midden tussen de bossen en de velden.

Pinkstermaandag is de jaarlijkse Duitse Molendag en diverse molens in de omgeving hebben dan opendag. Windmolens, maar ook watermolens origaniseren rondleidingen compleet met tentoonstellingen en demonstraties.

Herfstvakantie

Genieten van de prachtig kleurende natuur, dan zijn jullie op Ferienpark Grafschaft Bentheim aan het goede adres. De gele berkenbomen afgewisseld met groene naaldbomen en de frisse herfstlucht geven het park een speciaal tintje. Vanaf ons vakantiepark is Bad Bentheim met het prachtige kasteel ook een echte must in de herfst. Met de muzieknacht en diverse avondwandelingen door de stad met de Nachwacht en zijn lantaarn. Een speciale manier om deze stad te ontdekken.

Ook is er in en om Uelsen van alles te beleven in de herfstvakantie. Een avondwandeling voor kinderen of de laatste molendag van het seizoen met o.a. brood bakken. Beleef het allemaal op ons vakantiepark in Duitsland.

Kerstmis & Oud en Nieuw

Een kerstmarkt bezoeken of gewoon lekker weg met Kerstmis of Oud en Nieuw. Ook op Ferienpark Grafschaft Bentheim kunt u tijdens de feestdagen goed terecht. In de omliggende dorpen en stadjes zijn diverse kerstmarkten te vinden, zoals in Nordhorn en Bad Bentheim, maar ook in Uelsen zelf. Wilt u graag lekker uit eten met Kerst? In ons restaurant het Koffiehuus wordt op beide Kerstdagen een buffet aangeboden (nog slechts enkele plaatsen beschikbaar). Jullie kunnen ook een tafelgrillpakket boeken en zo gezellig samen dineren in de bungalow.

Willen jullie met meerdere gezinnen Kerst of Oud en Nieuw vieren, maar toch lekker rustig slapen? Wij reserveren graag meerdere woningen naast elkaar voor u. Siervuurwerk mag op de algemene parkeerplaats afgestoken worden.
Lekker weg in de herfstvakantie, met Pasen, Kerstmis of Oud en Nieuw en op zoek naar een vakantiepark bij Bad Bentheim? Misschien is Ferienpark Grafschaft Bentheim wel wat voor jullie! Kom genieten van een extra lang weekend in de natuur rond de feestdagen of beleef de kleurenpracht van de herfst tijdens een week vakantie. Neem snel een kijkje naar de mogelijkheden met onze arrangementen in Duitsland.

Vakantie met hond

Op vakantie in Duitsland moet uw trouwe viervoeter natuurlijk mee en dat is ook geen probleem op Ferienpark Grafschaft Bentheim. Bijna alle huizen zijn huisdiervriendelijk en u mag maximaal 2 huisdieren meenemen. De tuinen zijn niet omheind en op het park moet uw hond aangelijnd zijn, maar direct achter het park kunnen ze volop de poten strekken. Meldt u uw honden bij boeking aan, zodat wij een huisdiervriendelijk huisje voor u kunnen reserveren?

Weekendje weg met vrienden

Lekker even erop uit met de vriendengroep of met meerdere families? Op ons vakantiepark hebben we een groepshuis voor 12 personen, maar ook de mogelijkheid om meerdere bungalows naast elkaar te boeken. Gezellig samen op vakantie maar toch de privacy van je eigen huisje. Vlak bij het park is een grote grilhut waar je met de hele groep kan barbecueën, je hoeft het alleen maar vooraf de reserveren bij het VVV.
Boek nu
BN
© Copyright 2024 Bungalow.Net. All rights reserved. | Privacyverklaring