FERIENPARK
GRAFSCHAFT BENTHEIM

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of heeft u onvoldoende antwoord gekregen op uw vraag? Stuur ons een mail en wij zullen u waar mogelijk van dienst zijn: grafschaft@bungalow.net.

OP VAKANTIE MET UW HUISDIER
Ja, in de meeste gevallen wel. Niet in alle accommodatie types zijn huisdieren toegestaan. Voor de accommodaties waarin huisdieren zijn toegestaan, is dit aangegeven bij de informatie over de accommodatie. Indien dit niet is aangegeven dan is het helaas niet mogelijk om dit alsnog bij te boeken.  

Per type zijn er een beperkt aantal accommodaties waar huisdieren in zijn toegestaan. Het is daarom erg belangrijk dit gelijk bij het maken van een reservering dit aan te geven.  

Wil je na het boeken nog een huisdier toevoegen aan het reisgezelschap? Laat het dan even weten aan de Customer Service. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. 
Voor huisdieren betaal je een toeslag per dier per nacht welke automatisch in uw reservering zal worden toegevoegd.  


IN UW ACCOMMODATIE
Hieronder vind je wat standaard hoort bij het netjes achterlaten van je vakantiewoning. Dit is niet hetzelfde als een eindschoonmaak. Daarbij wordt het totale verblijf schoongemaakt. 

Doe voor vertrek uit je vakantiewoning altijd het volgende: 

Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek 

Ruim de vaatwasser uit en zet de inhoud schoon in de kast 

Leeg de prullenbakken en breng vuilnis naar de millieustraat. Er zijn aparte bakken voor papier, glas en restafval.  
Om al onze gasten dezelfde service te bieden wordt er bij iedere reservering standaard eindschoonmaakkosten toegevoegd. De kosten van de eindschoonmaak verschillen per type vakantieverblijf. De eindschoonmaak inclusief en de zijn kosten van de eindschoonmaak alvast bij de prijs opgeteld. 
AANKOMEN EN VERBLIJVEN
Ja, indien u uw verblijf wenst te verlengen, dan dient u contact op te nemen met de receptie. Zij kunnen met u bepreken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.


Je kunt altijd later aankomen dan de aankomstdatum die je hebt geboekt. Eerder vertrekken kan natuurlijk ook. De prijs blijft in beide gevallen hetzelfde.  

Eerder aankomen dan geboekt? Neem contact op met onze Customer Service over de mogelijkheden. 

Ja, als de hoofdboeker later aankomt dan de rest van het gezelschap, mag ook iemand anders inchecken. Geef dit vooraf wel even aan bij de receptie. Contactgegevens van een park vind je in de reisinformatie.  


Op de pagina van je accommodatie staat wat er in je verblijf aanwezig is, bijvoorbeeld een koffiezetapparaat of een oven. Er is standaard een complete inrichting aanwezig voor het aantal personen waarvoor het verblijf geschikt is.  

Ja, bij iedere accommodatie zijn 1 of meerdere parkeerplekken. 

 Krijgt u bezoek of komen er meer auto’s dan parkeerplekken? Dan kan er gratis worden geparkeerd op de algemene parkeerplaats van het park.  

Om de veiligheid en het comfort van gasten te verzekeren mag in ieder vakantieverblijf een maximumaantal personen overnachten. Dit aantal vind je op de pagina van je vakantieverblijf, bovenaan bij de foto.  Ja, dit is geen probleem! Bezoek dient vooraf wel aangemeld te worden bij de receptie.  

Blijven slapen mag ook. Op voorwaarde dat er niet meer personen overnachten dan het aantal waarvoor jouw vakantieverblijf geschikt is 

BETALEN
Via onze website betaal je veilig en makkelijk met Visa, Mastercard, Bancontact en iDEAL. Kies direct na het boeken hoe je wilt betalen. Er zijn 2 mogelijkheden. Het volledige bedrag in een keer. Een aanbetaling van 30% binnen 4 dagen en de rest uiterlijk 6 weken voor aankomst.  

Binnen 9 weken voor aankomst geboekt? Dan betaal je het hele bedrag in een keer.  
Er staat een overzicht van je betaalde en nog te betalen bedragen in Mijn Reservering. Een betaling is binnen een dag te zien in het overzicht. Komt de betaling van een buitenlandse rekening, dan duurt het wat langer.  


Ja, met het maken van een reservering bent u een betaalverplichting aangegaan. Na het boeken kies je de gewenste betaalmethode. Het volledige bedrag in een keer. Of een aanbetaling van 30% binnen 4 dagen en de rest uiterlijk 6 weken voor aankomst. Op Mijn Reservering kun je er altijd nog voor kiezen om het bedrag toch in een keer te betalen.   
  
Binnen 9 weken voor aankomst geboekt? Dan betaal je het hele bedrag in een keer.  
De aanbetaling moet binnen 4 dagen na het boeken betaald zijn. Na het boeken krijg je een bevestiging waarin staat voor welke specifieke datum je moet betalen. Je vindt deze datum ook terug in Mijn Reservering.  


We sturen je dan een betalingsherinnering. Betaal je niet binnen de gestelde termijn, dan wordt je boeking geannuleerd volgens de Algemene Voorwaarden. Hiervan krijg je een annuleringsnota.  


Nee, dat is niet mogelijk. Je boeking moet vooraf helemaal betaald zijn.  
We maken het je graag makkelijk. Daarom kun je direct na het boeken of via Mijn Resevering simpel online betalen. Je hebt dan alleen je eigen betaalgegevens nodig, de rest is al ingevuld. Je betaalt je vakantie aan Bungalow.Net Holidays. Dat is de partij die de betalingen van en naar Ferienpark Grafschaft Bentheim verwerkt. Je ziet deze naam dus staan als begunstigde.  
  
Wil je het bedrag zelf overmaken? Dat kan. Houd je reserveringsbevestiging bij de hand, want daar staat het factuurnummer op dat we van je nodig hebben. Vul dit factuurnummer in, in het veld 'omschrijving'. Je betaling maak je over naar IBAN: BE1800 1922 2749 65, ten name van Bungalow.Net Holidays.  
Na het boeken krijg je een bevestiging met daarin alle gegevens en factuurnummer om te kunnen betalen. Met deze gegevens maak je het bedrag direct via je bank over. Vul in het veld 'omschrijving', het factuurnummer in dat op je reserveringsbevestiging staat. Je betaling maak je over naar IBAN: BE1800 1922 2749 65, ten name van Bungalow.Net Holidays. Dat is de partij die de betalingen van en naar Ferienpark Grafschaft Bentheimverwerkt. Je ziet deze naam dus staan als begunstigde. Lukt het betalen nog steeds niet? Mail dan even naar de Customer Service via grafschaft@bungalow.net. Zij helpen je graag met je betaling.  
Ja, je kunt je boeking met creditcard betalen. Wij accepteren Visa en Mastercard.  

Ja, dat kan. De rekening van je boeking krijg je van de aanbieder waar je hebt geboekt. Het kan zijn dat je ook nog een rekening van Bungalow.Net krijgt.  Indien je te veel betaald heeft dient u contact op te nemen met de Customer Service via grafschaft@bungalow.net, zij zullen je verder helpen de terugbetaling in gang te zetten. We storten binnen 14 werkdagen het bedrag terug. Denk eraan je reserveringsnummer in de e-mail te zetten.  Je krijgt een betalingsherinnering als wij je betaling niet binnen de gestelde termijn hebben ontvangen. Je kunt het bedrag nog steeds overmaken. Heb je dit al gedaan, dan is alles in orde en hoef je niets te doen.  
  
Heb je nog niet betaald, doe dit dan zo snel mogelijk. Heb je een tweede betalingsherinnering gekregen, dan heb je nog 7 dagen om te betalen. Anders wordt je reservering geannuleerd volgens de Algemene Voorwaarden.  
RESERVEREN
Ja, deze is meteen definitief. Als je je boeking plaatst, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Daarmee ga je een betalingsverplichting aan. Je ontvangt binnen een uur de bevestiging van je boeking per e-mail.   

Zie je de bevestiging niet in je Inbox, controleer dan je ongewenste mail of Spam. 
Bij een voorkeursboeking geef je een of meerdere voorkeuren aan. Bijvoorbeeld voor een specifiek huisnummer, een bepaalde ligging op het park of voor meerdere vakantieverblijven naast elkaar. Ook speciale wensen aan je vakantieverblijf vallen onder voorkeuren, zoals huisdiervrij of een 2e terras. Het bedrag van de toeslag verschijnt automatisch tijdens het boeken. Kies je meerdere betaalde voorkeuren, dan kan het zijn dat de toeslag per item berekend wordt.  

Welke voorkeuren er mogelijk zijn wordt per accommodatie type aangegeven. U kunt dit zien als je een reservering maakt. 
Ja, je kunt tot een dag voor aankomst extra’s toevoegen aan je boeking in Mijn Reservering. Daar vind je een overzicht van alle bij te boeken extra’s. Ook tijdens je verblijf kun je bij de receptie nog extra’s bijboeken. Maar door dit vooraf te doen, weet je zeker dat ze beschikbaar zijn.  

Als je geen huisdieren kunt toevoegen tijdens het boeken kan dit 2 redenen hebben. Of je gekozen vakantieverblijf is niet geschikt voor huisdieren óf er zijn van dit type geen vakantieverblijven meer beschikbaar waar huisdieren zijn toegestaan.  


Ja, dat is mogelijk. Als u online boekt, maak dan twee of meerdere losse boekingen en verwijs in het opmerkingenveld naar de andere boeking(en). Om de verblijven bij elkaar te plaatsen worden er wel voorkeurskosten in rekening gebracht. Als u vragen heeft, neem dan graag contact op met onze Customer Service via grafschaft@bungalow.net


Indien de gewenste datum nog niet zichtbaar is, raden wij u aan even contact op te nemen met de Customer Service via grafschaft@bungalow.net om de mogelijkheden voor u te bekijken. Nee, als u boekt dan betaalt u de laagste prijs op dat moment. Bieden we een vakantieverblijf later met meer korting aan, dan geldt de lagere prijs niet voor boekingen die al zijn gemaakt. 
U ontvangt binnen 1 uur na het boeken een bevestiging per e-mail op het e-mailadres dat u bij het boeken hebt ingevuld. Het kan zijn dat dit adres fout is of dat de bevestiging in uw ongewenste e-mail is terechtgekomen. Kunt u de bevestiging alsnog niet vinden? Neem dan contact op met onze Customer Service via grafschaft@bungalow.net

Boek nu
BN
© Copyright 2024 Bungalow.Net. All rights reserved. | Privacyverklaring