FERIENPARK
GRAFSCHAFT BENTHEIM

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of heeft u onvoldoende antwoord gekregen op uw vraag? Stuur ons een mail en wij zullen u waar mogelijk van dienst zijn: grafschaft@bungalow.net.

Aankomst en vertrek
De sleutel kunt u op de dag van aankomst tussen 16.00 en 18.00 uur ophalen bij de receptie. Het park neemt +- één week voor aankomst per e-mail contact met u op over de sleutel overdacht en de actuele coronamaatregelen. Op de dag van vertrek levert u de sleutel voor 10.00 uur in.

U kunt de receptie rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer, voor vragen over het park of late aankomst: +49 (0)5942 1903.

Heeft u een vraag over uw reservering belt u dan met Bungalow.Net op +31 (0)38 333 01 01.

Rijdt u aan de hand van een navigatiesysteem naar het park en komt u vanuit het zuiden via Tubbergen/Getelo, slaat u dan niet te vroeg af, deze route leidt via een zandpad. Let ook op de spelling van Uelsen (met een s) of voer Getelo in als bestemming.

Bij de woning kunt u één auto parkeren. Parkeren op het gras of naast de weg is niet toegestaan. Indien u met meer auto’s komt kunt u deze op de parkeerplaats bij de receptie parkeren.

Bij aankomst in de vakantiewoning is de elektriciteit nog uitgeschakeld, de meterkast bevindt zich achter de voordeur, hier moet u de hoofdschakelaar aanzetten.

In de meeste huizen zijn 1 of 2 honden toegestaan. Geeft u dit wel bij boeking aan? Dan kunnen wij een huisdiervriendelijk huisje voor u reserveren. U mag uw hond niet op het park uitlaten, dit kan direct achter en naast het park in het bos. Mocht uw hond onverhoopt toch zijn behoefte op het park doen, dan dient u dit op te ruimen.

Internet en TV
Bijna alle vakantiehuizen hebben TV met Nederlandse kanalen, Ned 1, 2 & 3, RTL4 & 5 en SBS6. 141 en 142 hebben alleen Duitse zenders.

De wifi-internetverbinding kan schommelen in sterkte. De infrastructuur van Duitse Telekom naar het park toe biedt helaas geen sterkere verbinding aan, dit is ook van toepassing op het GSM-net. Wanneer veel gasten gebruik maken van de internetverbinding kan dit invloed hebben op de snelheid.

Ligging van het park
Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving, dit betekent dat er veel dieren in de omgeving leven, eekhoorns, konijnen, maar bijvoorbeeld ook mieren. Vooral in het voorjaar en de zomer raden wij u aan om na een boswandeling te controleren op teken en evt. gebruik te maken van een anti-insectenmiddel met DEET als werkzame stof.

De zwembaden die op de foto’s afgebeeld staan liggen op ongeveer 2,5km van het park, afhankelijk van het seizoen en de buitentemperatuur is één van beiden geopend.

Uw reservering voor Ferienpark Grafschaft Bentheim
Wanneer u via de website www.ferienparkgrafschaftbentheim.eu reserveert ontvangt u een reserveringsbevestiging van Bungalow.Net, Bungalow.net handelt uw reservering af namens Ferienpark Grafschaft Bentheim. Zij kunnen u ook helpen bij het beantwoorden van al uw vragen.

Boek nu
BN
© Copyright 2022 Bungalow.Net. All rights reserved. | Privacyverklaring

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Ferienpark Grafschaft Bentheim activeren.